вторник, 27 август 2019 г.

Обходен маршрут заради ремонта на пътя Разград – Кубрат

От Областно пътно управление-Разград от утре, 28 август, затварят за движение участъка от пътя Разград - Кубрат, в който се извършват ремонтни дейности.

От ОПУ-Разград уведомиха Областна администрация-Разград, че това се налага заради изкопни работи в границите на село Каменово. Уточниха още, че е въведен обходен маршрут от разклона за село Побит камък през село Побит камък – село Острово – село Брестовене – село Медовене – Кубрат и обратно.
През обходния маршрут ще се преминава до 10 октомври, ако се наложи удължаване на този срок, пътуващите в този участък ще бъдат информирани своевременно.

Припомняме, че ремонтът на 9 км. и 20 м. от пътя Разград – Кубрат започна в началото на миналата седмица. Той стартира в изпълнение на ангажимент на Областния управител Гюнай Хюсмен, поет пред жителите на Община Кубрат на срещи с тях и благодарение на активната дейност на правителството на Бойко Борисов за подобряване на пътната инфраструктура в страната.

Стойността на ремонта е 7 371 108 лв. с ДДС, средствата са от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“. Ремонтът се извършва от Консорциум „ТРП-Разград 2014“, в който влизат три фирми: „Пътно строителство“-Разград, „Строймонтаж“-Разград“ и „Инфраексперт“-Варна. Ремонтът включва: фрезоване на стария асфалт, полагане на нов трошен камък и на 3 пласта асфалт, оформяне на банкети и сервитутни зони.




dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии