сряда, 25 септември 2019 г.

Преобърнат циментовоз блокира пътя Русе-Разград

Циментовоз с румънска регистрация се преобърна и блокира пътя Русе-Разград. Пътният инцидент е станал снощи малко преди входа на Русе.

Тежкотоварният автомобилсе отклонил вляво и се блъснал в бордюр. Вследствие на това се преобърнал на платното за движение, разпилявайки голямо количество цимент.

Предполага се, че от преумора шофьорът е загубил контрол над превозното средство, ударил е стълб от уличното осветление и се е преобърнал.
Пострадал е единствено водачът на влекача, румънски гражданин, който е с фрактури на ребра и прешлен. Той е бил освободен след преглед в болница. По циментовоза пък са нанесени значителни материални щети.

Инцидентът е документиран от екип на Пътна полиция, като за причина за настъпване на тежкото произшествие се посочва несъобразената скорост. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Циментовозът е превозвал повече от 30 тона цимент от Девня към "Дунав мост".

Заради инцидента движението в района бе затруднено, като екипи на полицията го регулираха. Над 6 часа отне операцията по изправянето на камиона, препречил движението и в двете посоки. За нея беше извикана фирмата на Динко Вълев от Ямбол, станал известен като "ловеца на мигранти".





dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии