петък, 7 февруари 2020 г.

Кризисната ситуация в Кубратско вече се подобрява

Общинската мрежа в Кубратско вече се почиства и обработва успешно.

Тази вечер на проверка по населени места бе кметът на община Кубрат Алкин Неби, съобщиха от пресслужбата на общината в общинския център.

"Въпреки тежката ситуация екипите на община Кубрат успяха да разчистят най-важните общински пътни артерии.


Вече са отворени почти всички общински пътища и основни направления от и към община Кубрат", заяви кметът Алкин Неби. Кубратският градоначалник похвали екипите, поздравявайки ги за вложеното старание и усърдна работа.

"Всички работят здраво и без почивка, все още пред нас обаче има много работа, която трябва бъде свършена задължително", допълни кметът и посочи, че ситуацията в общината постепенно се нормализира. Към момента все още обаче се отстраняват тежки аварии по електропреносната мрежа по населени места в общината. Все още има райони и села без ток и вода. Без ток е част от кубратския квартал Дряново, като без ток и вода са също селата Беловец и Медовене.

Очаква се утре сутринта да бъде отворен пътят между селата Бисерци, Божурово, Звънарци и Юпер. Жители на Кубрат сигнализират за домакинства с проблеми с електрозахранването и за изгорели електрически уреди.





briag.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии