понеделник, 5 октомври 2020 г.

Кметът на Кубрат уважи бивши учители в Беловец

По повод световния ден на учителите, 5-ти октомври, кметът на Община Кубрат бе на посещение в село Беловец – съобщават от пресслужбата на Общината.

В компанията на бивши преподаватели от учителския клуб в най-голямото село на общината, кубратският градоначалник Алкин Неби честити празникът на всички присъстващи.

Алкин Неби
Кметът благодари за любезната покана лично на председателя на клуба Миннет Яхова, която също е бивш преподавател, отправяйки й своите пожелания за здраве, щастие и много успешни начинания.

Кметът Неби не пропусна да отбележи заслугите на учителите и техните постижения в образователното дело през годините. „За мен е чест и истинско удоволствие да съм днес сред Вас. Благодаря Ви за отдадените години на всеотдайност, труд и истинска любов към образователното дело и кауза, благодаря също и за Вашата грижата към поколенията“, каза в своето обръщение г-н Неби. Топли думи на признателност бяха отправени още от председателя на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, както и от кметицата на селото Гюлнур Мустфова. Празникът на учителя бе отбелязан подобаващо с много песни, оживени разговори и отлично настроение.




razgradnews.net

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии