петък, 22 януари 2021 г.

Жена от Ряхово е с изгаряния след инцидент с газова бутилка

Огнеборците в Русе реагираха на лъжлив сигнал - сбъркаха дим с излизаща от шахта пара

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала.

За времето от 13:19 до 14:10 часа пожарникари от РСПБЗН –Сливо поле са реагирали на сигнал за инцидент с газова бутилка в къща в с. Ряхово.

Произшествието е възникнало заради забравен включен газов котлон. При инцидента е пострадала собственичката, която е получила изгаряния по ръцете и лицето. Има нанесени щети по домашно имущество.

Лъжлив сигнал за инцидент с МПС е вдигнал на крак екип на Втора РСПБЗН вчера вечерта между 20:45 и 21:20 часа. Постъпилото съобщение е било за пожар в кола на ул. Ниш в Русе, но на посочения адрес не е установено такова произшествие, а се е оказало, че излиза пара от улична шахта.

От 01:27 до 04:00 часа два екипа на РСПБЗН –Ветово са извършвали действия за гасене на пожар в стопанска постройка, използвана за склад , в с. Семерджиево. Произшествието е ликвидирано на площ около 40 кв.м., като пожарът е унищожил покривната конструкция. Най-вероятната причина за възникналото произшествие е късо съединение.

Другите два пожара, гасени от пожарникарите, съответно между 09:12 и 09:38 часа и от 03:46 до 04:20 часа, са били запалени отпадъци в метални контейнери в Русе – на ул. Прага и на ул. Драма. Потушени са от екипи на Второ РСПБЗН без щети.

dunavmost.com

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии