сряда, 3 февруари 2021 г.

Разкриха кой е откраднал и катастрофирал с рено между Тетово и Смирненски

Автомобилът е бил откраднат от 18-годишен младеж от Русе, който решил да се повози с още двама свои приятели посреднощ. Той обаче катастрофирал и тримата избягали от мястото на инцидента

Тайнствената катастрофа от 17 януари, когато на пътя между селата Тетово и Смирненски бе установено пътно произшествие с лек автомобил „Рено Сценик“, вече е изяснена.

Тогава полицията бе открила колата в банкет на пътя, с леко отворени врати, счупени предна броня и преден калник, както и строшено стъкло на лява предна врата. Впоследствие стана ясно, че автомобилът е собственост на русенец, който я паркирал пред дома си в Русе вечерта и оттогава не я е виждал. Едва, когато служителите на реда го потърсили заради инцидента, разбрал, че превозното средство е изчезнало, пише Русе Медиа.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, извършени от полицаите от участък „Червена вода“ при Второ РУ е установен извършителят на деянието. Автомобилът е бил откраднат от 18-годишен младеж от Русе, който решил да се повози с още двама свои приятели посреднощ. Той обаче катастрофирал и тримата избягали от мястото на инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 346 от НК.






dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии