вторник, 25 май 2021 г.

Концерт и изненада за абитуриентите в Кубрат (СНИМКИ/ВИДЕО)

Красиви, изящни и чаровни абитуриентите от Випуск 2021 в град Кубрат прекрачиха тържествено и изпълнени с вяра прага на следващия етап от своя живот. Това съобщават от Общинската информационна служба в Кубрат.

Церемонията, организирана от най-голямото училище в общината – CУ „Христо Ботев“ в Кубрат, беше проследена от близки, приятели и роднини на очарователните абитуриенти.

Гости на събитието, в двора на училището, бяха Кметът Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, зам.-кметът Мирослав Йорданов и други.


Сърдечни поздравления към Випуск 2021 бяха отправени от г-н Неби, директорът на училището г-жа Росица Христова и преподаватели. Сълзи от емоции съпътстваха този прекрасен ден за младите хора, които си взеха сбогом с любимите съученици и учители.
Преди да преминат под тържествената арка, символ на прехода към новия живот, който ги очаква, дванайсетокласниците бяха поздравени от певиците на читалищната музикална школа в града – Александра Овчарова и Доника Емилова. Поздравителен танц за жителите и гостите на Кубрат, и разбира се за близките на празнуващите, беше изпълнен от училищната фолклорна формация „Валенс“ с ръководител Валентина Петрова. След тържеството, за късмет, успехи и щастие, беше лиснато менче с вода, а не след дълго зрелостниците огласиха с радостни възгласи централните улици на Кубрат.


След тези прекрасни емоции кубратчани се насладиха и на пищен концерт, организиран от Община Кубрат. Кубратската сцена и публика бе разтърсена от певицата Дара, която е позната на зрителите пред малкия екран с участието в телевизионното състезание „Екс Фактор“ и в предаването „Като две капки вода“. Певицата, родом от Варна, изнесе чудесно шоу заедно със своите танцьори – Реми Тоин и Димитър Георгиев – Джими. Певицата изпълни дебютни песни и нови парчета, с които безапелационно спечели младата публика в Кубрат. Поздравления последваха и от кубратския градоначалник Алкин Неби, който поднесе на певицата разкошен букет цветя с пожеланието за бъдещи творчески успехи.


След края на концерта обаче изненадите не свършиха. По идея на кмета на Общината изпълнителката на „Ай-Ай“ изненада изключително приятно десетките абитуриенти и техните преподаватели, които празнуваха в местно заведение. Дара, поздрави купонджиите и ги призова, да бъдат отговорни най-вече пред себе си, като им пожела попътен вятър и много успехи.
Видео може да видите тук: https://fb.watch/5IsevCZifn/









ludogorienews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии