петък, 18 юни 2021 г.

Първи кадри от инцидента в Сливо поле

Шофьор почина след катастрофа в стълб заради прилошаване

Шофьор почина след катастрофа в стълб заради прилошаване

Черната серия от инциденти със загинали и пострадали по пътищата на Русенско тази седмица продължава и днес. 74-годишен мъж почина, след като катастрофира на пътя Сливо поле - Борисово, информира Русе Медиа.

Инцидентът е станал около 8.30 часа в самия град Сливо поле. Лек автомобил „Форд“ идвал от Борисово, когато преди разклона за излизане на Русе - Силистра внезапно е излязъл от пътя и се е блъснал в електрически стълб. На място веднага са били изпратени екипи на полицията, пожарната и „Спешна помощ“. Въпреки намесата на медиците малко след катастрофата възрастният водач е починал.

По първоначална информация се предполага, че му е прилошало зад волана и затова е изгубил управление. Съвсем наскоро шофьорът е претърпял сърдечна операция и вероятно здравословен проблем е станал причина за катастрофата и последвалия фатален край.

По обяд излезе и официална информация за трагичния случай в бюлетина на ОД на МВР - Русе:

Тази сутрин в 08:32 часа е постъпил сигнал за ПТП на пътя от с. Борисово към гр. Сливо поле, където автомобил е излязъл от пътя и се е блъснал в стълб от уличната мрежа. На местопроизшествието са изпратени екипи на полицията и спешната помощ. Водачът е бил отведен с линейка, но на път за болницата е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на полицията и причините за ПТП се изясняват.

Според първоначалните данни се предполага, че до инцидента се е стигнало, заради медицински проблем.





dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии