вторник, 10 август 2021 г.

Месеци наред прах и пепел покриват Червена вода заради пътен ремонт

За хората в селото, в което в момента живеят близо 2 000 души, има един основен и важен въпрос - докога ще трае този ремонт?

Жители на русенското село Червена вода са недоволни от неуредиците по време на ремонта на пътя Русе-Кубрат, който минава през селото

 Достъпът им до търговските обекти е ограничен, а денем и нощем са принудени да преминават през дълбоки изкопи, които не са обезопасени.

Милена Славова е собственичка на магазин в селото. Казва пред БНТ, че от месеци тя и нейните съседи са принудени да търпят прах, пепел и мръсотия. Отначало проявявали разбиране, но сега в разгара на жегите - ситуацията рязко се влошила.

За хората в селото, в което в момента живеят близо 2 000 души, има един основен и важен въпрос - докога ще трае този ремонт?

Според координатора на обекта от фирмата-изпълнител Асен Тодоров, ремонтът в Червена вода се е забавил, защото са се засекли дейностите на два проекта - строителството на пътя за Кубрат и подмяна на канализационна мрежа на ВиКРусе.

Строителите са запознати с недоволството на жителите на Червена вода, казват, че вече са започнали да асфалтират и се надяват да приключат до края на месеца.





dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии