понеделник, 17 януари 2022 г.

Венцислав Ангелов-Чикагото нападна лекар в русенско заради починал ваксиниран (видео)

Скандален видеоклип се появи в интернет пространството. На него се вижда как Венцислав Ангелов-Чикагото напада общопрактикуващ лекар и двамата се сбиват.

Удари, ритници и обиди. Това получава лекар в русенското Ново село след скандал за поставена ваксина. Ангелов и съпругата на починал ваксиниран човек от Ново село влизат в кабинета на д-р Ивайло Иванов, обвинявайки го, че е задължил починалия мъж да се ваксинира. Жечка Жекова обяснява, че съпругът й е бил манипулиран без обяснения да се подпише за ваксина и след 12 дни е починал.

По време на спора докторът бута телефона, с който Ангелов снима и започва боричкане, а в края се вижда кръв по лекаря. Д-р Иванов отказа да коментира и каза, че ще стори това, след като се посъветва с адвокатите си. Ангелов обаче изложи своята версия:

„Димо Станев почина 12 дни след поставена ваксина „Янсен“. На него не му беше предоставена кратката характеристика на ваксината на „Янсен“ с нейното съдържание, но се довери на науката и медицината и изпълни своя граждански дълг както ни призова министър председателят Кирил Петков и отиде и се ваксинира. 12 дни след ваксинация с ваксината Янсен Димо вече беше във погребан в гробищата на село Ново село“, разказа той.

От  Българския лекарски съюз съобщиха, че са сезирали прокуратурата и настояват за незабавни действия от страна на компетентните органи по случая. Започнала е проверка.





tvn.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии