сряда, 29 юни 2022 г.

Зрелищен екшън с полиция се разигра снощи във Ветово /ВИДЕО/

Жителите на Ветово са станали свидетели на зрелищен полицейски екшън снощи около 21 часа в центъра на града.

Мъж на видима възраст около 35-40 години, който не е местен, се е появил пред сградата на общината. Искал е от охранителя да му бъде извикано такси, като преди това се е държал агресивно към минаващите наоколо мъже, без да напада децата и жените. Взел си кафе и седнал на оградата, бос и във видимо неадекватно състояние.

Именно заради това охранителят в общината не е извикал такси,  а е подал сигнал към полицейското управление във Ветово. Пристигналият на място екип също е станал обект на агресия от страна на мъжа. Свидетели разказват, че той е нападал с боксови удари полицаите и те били затруднени да го задържат. Удрял и полицейския автомобил, а служителите на реда извикали още колеги. В един момент мъжът тръгнал доброволно да влиза в патрулката, но после се отказал и тръгнал да бяга. Във видеото, което бе изпратено до Русе Медиа, се вижда, че човекът е повален на земята от автомобил и едва тогава полицаите успяват да го задържат. Очевидци разказаха, че преди да се появи във Ветово, мъжът е бил забелязан да се движи бос по пътя между Сеново и Ветово.

Той е бил откаран в Центъра за психично здраве в Русе за преглед и изясняване на състоянието му. Случаят се разследва от полицията.





rusemedia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии