четвъртък, 29 септември 2022 г.

Полицейска операция затвори Ветово, проверки има в цялата област /ВИДЕО/

Специализирана полицейска операция започна сутринта в цялата Русенска област. Едно от населените места, където бяха изградени контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите, бе Ветово.

Проверяваха се документите на водачите на автомобилите, товарите им, багажниците. Още в първите часове бяха установени и нередовни шофьори, които отнесоха глоби.

Началникът на сектор „Охранителна полиция“ комисар Димитър Вачков обясни, че за около час в региона са проверени 72 души и 45 превозни средства. Съставени са 12 фиша и три акта по Закона за движение по пътищата. Заловен е шофьор, употребил алкохол. Има два заявителски материала за кражба на въглища и на дървесина.

Въпреки че Ветово е известен като град на телефонните измамници, не се извършват конкретни проверки в тази насока.

До момента няма задържани по време на операцията.

Операцията е част от национална акция, насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали, както и контрол по спазване на Закона за движение по пътищата.

Очаква се резултатите от специализираната операция да бъдат обявени в края на деня.





rusemedia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии