събота, 24 декември 2022 г.

Коледна изненада в Община Кубрат

С коледна изненада бяха зарадвани в последния преди празниците работен ден служителите на общинската администрация в Кубрат.

Пред сградата дойдоха танцьори от Танцов клуб „Валенс“ при Средно училище „Христо Ботев“ с художествен ръководител Валентина Димитрова.

Те вдигнаха на крака цялата администрация в лудогорския град и заедно тропнаха кръшно хорце под ритмите на песента „Търновска царица“. Преди това лъчезарните девойки от училището поздравиха служителите на Общината с красив шопски танц, който е в репертоара на „Валенс“ и който неведнъж е предизвиквал страхотни емоции сред публиката в Кубрат.

Пожелания за светли и уютни празници към администрацията на кмета Алкин Неби отправи директорът на най-голямото училище в общината Росица Христова. Взаимни подаръци размениха и ученици, и служители от Общината, като си пожелаха много здраве, щастие и късмет през Новата 2023 година.

По повод настъпването на най-чудесните празници от отиващата си година Езра Осман от 1 „а“ клас при СУ „Христо Ботев“  сурвака цялото общинско ръководство.





e-razgrad.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии