понеделник, 19 юни 2023 г.

Успех за младите борци на Кубрат

Младите борци от Спортния клуб по борба „Скрита сила-2017“ в Кубрат показаха своята изключителна спортна подготовка и талант, издигайки се сред най-добрите на турнира в село Езерче, община Цар Калоян в чест на олимпийския шампион Димитър Добрев.


Те се отличиха с два златни и един бронзов медал, което заслужено спечели и поздравленията на Община Кубрат.

Спортният клуб по борба „Скрита сила-2017“ изпрати осем борци на турнира, като всеки от тях представи клуба с гордост и доказа своите способности. Треньорът Мустафа Кесман им предостави необходимата подготовка и насочване, което се отрази в отличните им постижения. Заслужилият треньор от с. Мъдрево също получи поздравления и адмирации за успеха.

Мелиса Джефер и Джанер Билялов заслужено спечелиха златни медали в своите категории, демонстрирайки умения, техника и преданост към спорта. Техните усилия и постоянство ги издигнаха на върха на подиума и ги превърнаха в шампиони. Семих Сейхан също се отличи с бронзов медал и доказа, че трудът и упоритостта винаги се отплащат. Неговата добра подготовка и решителност му позволиха да постигне също много добър резултат. Кметът на община Кубрат Алкин Неби и председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеиров изразиха лично своите поздравления и признание към младите спортисти и техния треньор.

„Успехът на младите борци от „Скрита сила-2017“ на този турнир е свидетелство за тяхната постоянна ангажираност и преданост към борбата. Те представляват пример за другите млади спортисти, които могат да намерят вдъхновение в техния успех и да се стремят към постигането на собствени спортни цели“, заявиха от ръководството на Община Кубрат.

Преди дни, със съдействието на кмета Алкин Неби и Община Кубрат, бяха закупени и нови екипи на младите борци от СКБ „Скрита сила-2017“. Към момента вече тече и усилена подготовка на младите борци за предстоящия турнир в чест на Олимпийския шампион Хасан Исаев в село Бисерци.





radian.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии