неделя, 11 септември 2011 г.

В Щръклево чакаха извънземни

Чакаха НЛО преди 16 години.
В русенското село Щръклево преди 16 години, на 11 септември 1995-та хиляди хора чакат НЛО.

На този ден на летището край селото се струпва огромно множество, което с цветя чака да посрещне дългоочакваните братя по разум.
Така изглежда летището на Щръклево на 15 септември 1995 г., когато три контактьорки обявяват пред цялата страна пристигането на осем извънземни кораба с пратеници на планетата Криси.

Любителската камера на русенеца Николай Василев е увековечила несъстоялото се събитие, на което няколко хиляди души напразно търсят в небето следи от инопланетяните. Събралите се хора чакат повече от два часа кацането на 8-те летящи чинии. Днес мястото е пусто, а хората в Щръклево дори не искат да си спомнят за злощастната случка.


По обед трите контактьорки, виновници за събитието, заявяват, че извънземните са се уплашили от вниманието. Трите дами си тръгват, освиркани от тълпата и охранявани от полиция. Все повече хора в България се отнасят скептично към темата за извънземните, твърдят изследователите.

Жителите на Щръклево също не искат да се връщат назад и отказват да коментират унизителното чакане преди 16 години. За тях темата е негласно "табу".


Ето и видео:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии