понеделник, 19 август 2013 г.

Тялото на изчезналата Мелиса е открито в Русенски Лом


Тялото на издирваната от края на юли Мелиса Тодорова е било открито във водите на река Русенски Лом, съобщава вестник „Утро“.

Разложеният труп на жената е намерен в закрито от крайречната дървесина място в каньона между Иваново и Кошов на 8 август вечерта. Към момента липсва официална информация от МВР по случая, но според изданието това е Мелиса Тодорова.
Посочва се още, че аутопсията показала, че смъртта е настъпила от удар от нож, а жената е престояла във водата близо 13 дни.

За извършител на деянието се смята съпругът на жертвата Тодор Тодоров, който бе задържан за разпит малко след изчезването й. Оказа се обаче, че след това той е успял да избяга в Германия.

Припомняме, че жители на „Дружба 3“, където живееше семейството, алармираха веднага след изчезването на жената, че тялото й е било открито в контейнер пред блок 5 в квартала. Те дори коментираха, че е задържан заподозрян за престъплението.

В тази връзка прокурор Валентина Личева съобщи за ruse.topnovini.bg, че не е задържан нито съпругът на издирваната жена, нито е привличано друго лице като обвиняем по каквото и да било обвинение, свързано с казуса, а директорът на Областната дирекция на МВР в Русе комисар Светослав Първанов коментира, че се издирва жив човек, въпреки тиражираните различни версии и честото присъствие на органи на реда в „Дружба 3“ в началото на август.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии