сряда, 13 февруари 2019 г.

Цветанов обещал съдействие за ремонт на път в Разградско

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на управляващата партия Цветан Цветанов е обещал съдействие по поставен от местни партийци проблем с пътната инфраструктура – става ясно от прессъобщение на ГЕРБ-Разград.

 На среща с представители на общинските ръководства и на кметове от областта пред Цветанов била поставена конкретно необходимостта от ремонт на пътя в община Кубрат от село Юпер до село Бисерци. „Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, обеща, че ще съдейства и в най-скоро време, този проблем да бъде разрешен.” – се казва в прессъобщението.

Преди работната среща Цветанов заяви пред журналисти, че на нея ще се обсъжда готовността на партийните структури за евроизборите и за местните избори. „Мотивирани сме и като системна партия от вече над 10 години имаме добра подготовка” – увери Цветанов.

„Необратим е процесът на повишаване на доходите на българските граждани” – категоричен бе той. Цветанов прогнозира, че икономическият растеж и тази година ще позволи отново десетпроцентно увеличение на доходите в началото на следващата година, а това от своя страна ще даде възможност на българите, напуснали страната, да се върнат и да търсят реализация в родината.
В работната среща участваха областният координатор на ГЕРБ-Разград д-р Валентин Василев, областният управител Гюнай Хюсмен, зам.-кметът на община Разград Галина Георгиева-Маринова.




dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии