четвъртък, 28 март 2019 г.

Остава в ареста рецидивист, блудствал с първокласничка и малко по-голямата й сестра

Разградският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и с определение взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 45-годишния Бюрхан А. – съобщават от Апелативна прокуратура-Варна.
Той е обвиняем за блудства с две момиченца на 9 и 13 години.

Досъдебното производство е било образувано на 25 март тази година, след като едно от децата разказало за действията на Бюрхан. Мъжът бил приятел на родителите на двете момиченца и всеки ден посещавал дома им. В една от стаите на семейството той извършвал блудствата с децата, като се възползвал от факта, че майката и бащата на децата били с умствена изостаналост.

Блудствените действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление Бюрхан започнал още през януари 2016 г. тогава по-малката му жертва била в първи клас.

45-годишният обвиняем е осъждан три пъти. Последната ефективна присъда била за срок от 3 години лишаване от свобода за грабеж и блудство. Освободен бил условно предсрочно от затвора през април 2014 г.
Определението на Разградския окръжен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на опасния рецидивист – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
dariknews.bg

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии