вторник, 26 март 2019 г.

Засякоха трима пияни водачи, единият бил и дрогиран

Трима пияни водачи са засечени по пътищата на Лудогорието през последното денонощие, единият е бил и дрогиран - съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Разград. Пиян и дрогиран водач е засечен при полицейска проверка в град Исперих.

Управляваният от него мотопед „Хонда“ е спрян около 18.30 часа, на 25 март. В хода на проверката е установено, че 38-годишният водач е лишен от право да управлява МПС със съдебно решение. Пробата му с дрегер отчела 2,18 промила алкохол в издишания въздух.
Извършеният тест с „Drug check“ се оказал положителен на амфетамини. Мъжът отказал да даде кръвни проби за медицински изследвания. Той е криминално проявен и осъждан. Задържан е в РУ-Исперих, а по случая е образувано бързо производство.

Друг употребил алкохол водач е засечен около 15.50 часа, на 25 март по улица „Ахинора“ в Исперих. Управляваният от него лек автомобил „Мерцедес Е 270“ е спрян пред „Пътно поддържане“-Исперих. Пробата с дрегер на 42-годишния водач от село Подайва отчела 2,05 промила алкохол. Задържан е за срок до 24 часа в РУ-Исперих. Образувано е бързо производство.

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ е спрян за проверка около 1.50 часа, на 26 март в град Кубрат. В хода на контролните действия 20-годишният водач е тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,24 промила. Задържан е в РУ-Кубрат. По случая е започнато бързо производство.




dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии