понеделник, 16 декември 2019 г.

Дрога и пособия за разфасоване откриха в 32-годишен русенец

Дрога и пособия за разфасоване и пакетиране бяха открити и иззети при поредната успешна спецакция срещу наркоразпространението, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

В рамките на операцията, осъществена от служители на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и Специализирано тактическо звено за бързи действия при ОДМВР Русе, под ръководството на Окръжна прокуратура – Русе, съвместно с ОДМВР Разград е установен и задържан 32-годишен русенец, регистриран и осъждан за притежание на наркотици.


При извършено претърсване на адрес в град Русе, обитаван от 32-годишния мъж, са установени и иззети различни разфасовки наркотици – метамфетамин, марихуана и екстази, а също инструменти за раздробяване на марихуаната, както и електронни везни. От същите видове наркотични вещества са били открити и при претърсвания в ползван от русенеца автомобил.

Полицаите са установили при операцията и лица, на които 32-годишният е продавал различни наркотици. Той е привлечен в качеството му на обвиняем и е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. По случая се води досъдебно производство.Работата по документиране на цялостната престъпна дейност продължава.




tvn.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии