сряда, 11 март 2020 г.

Отстраняват тежки аварии в Кубратско, в Беловец водата ще потече до вечерта

Водната авария в кубратското с. Медовене, която настъпи вчера вечерта вече е отстранена и съвсем скоро водоснабдяването на домакинствата с питейна вода ще се нормализира, съобщиха от пресслужбата на Община Кубрат.

В село Беловец, което повече от две денонощия бе с прекъснато водоснабдяване, ситуацията също се нормализира. Проблем с тръби към помпения агрегат оставиха десетки домакинства без вода и това наложи спешен ремонт на съоръжението.


Водопадаването в село Беловец ще бъде възстановено най-късно до вечерта, но има изгледи да бъде възстановено и до късния следобед днес, информира ръководителят на работния екип Иван Богданов. Припомняме, че авария с остарял помпен агрегат преди време остави най-голямото село на общината без вода за няколко денонощия. „Въпреки тежката ситуация хората в селото ни проявиха разбиране, за което им благодаря. Все пак обаче не е нормално да бъдем лишавани от вода в 21- ви век, крайно необходимо е да се вземат правилните и адекватни мерки“, коментира кметът на селото Гюлнур Мустафова.






razgradnews.net

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии