четвъртък, 12 март 2020 г.

Закопчаха трима, обрали бензиностанция в Русе

Трима души, сред които един непълнолетно момиче, са задържани за обира на бензиностанция на бул. „Хр. Ботев“, съобщиха от полицията в Русе.

Задържаните са двама русенци – на 36 и 16 г. и един от гр. Две могили на 20 г. Единият от задържаните е издирван от правосъдните органи заради влязла в сила присъда, като умело се е укривал в различни населени места в страната.



Както ТВН вече съобщи, обирът бил извършен през нощта срещу националния празник 3 март. Двамата пълнолетни, облечени с тъмни дрехи и с качулки на главите, с процепи само на очите, влезли в бензиностанцията и заплашили дежурната служителка, че “ще я пребият, ако мръдне”. Заповядали й да си вдигне ръцете, след което успели да вземат сумата от около 290 лева от оборота и избягали.

Веднага след това служителката алармирала в полицията за извършения обир. В резултат на извършените прецесуално-следствени действия, осъществени съвместно от криминалисти от Първо и Второ РПУ в Русе, лицата, свързани с престъплението, били установени и задържани.

Работата по случая продължава под надзора и ръководството на Русенската прокуратура.





tvn.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии