сряда, 18 март 2020 г.

Пиян шофьор с БМВ катастрофира в Сливо поле

Инцидентът е станал в полунощ на 15.03.2020 година

На 15.03.2020 г. около 00:01 часа в град Сливо поле, област Русе, е настъпило ПТП, при което е пострадал 25 годишен водач на лек автомобил марка "БМВ" с русенски регистрационен номер.

Екип на сектор "Пътна полиция" е извършил проба за наличие на алкохол с техническо средство от която се установило, че той управлява МПС с наличие на алкохол в издишания въздух над 1,2 на хиляда.


Съставен е акт, водачът е дал кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343 б, ал. 1 от НК .

На 17.03.2020 г., около 21:45 часа на бул. „Кольо Фичето“ в гр. Бяла полицейски служители спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген" с русенски регистрационен номер, собственост на 34 годишен мъж, управляван от 36 годишен мъж, двамата от село Иваново. При извършената проверка с техническо средство е установено, че водачът управлява автомобила с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда. Издаден е талон за изследване на водача, който е приел показанията на техническото средство, след което е съпроводен до ФСМП - Бяла. Там пред медицинското лице е отказал да му бъде взета кръвна проба. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК.





dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии