понеделник, 12 октомври 2020 г.

Удар между две коли и камион доведе до задръстване към Дунав мост /ВИДЕО/


Огромно задръстване затрудни трафика в ранния следобед по бул. „България“ заради катастрофа между два автомобила и тежкотоварен камион. Лек автомобил „Мицубиши“ с варненска регистрация се е качил на бул.“България“ от пътния възел край КАТ, за да продължи в посока Дунав мост. Най-вероятно за да го избегне, тир с българска регистрация, който е бил на главния път в същата посока, без сигнализация е навлязъл в крайната лява лента. 

Водачът обаче не е видял, че в същия момент там го изпреварва ван „Мерцедес“ със силистренска регистрация. За да избегне сблъсъкът, ванът напуска платното и се врязва в мантинелата. В него са пътували трима граждани на Турция, Германия и България – две жени и мъж. Те са се връщали от немското посолство в София, където германката, омъжена за българин от години, е била да поднови личните си документи.

За щастие при инцидента няма пострадали хора, а само материални щети по леките автомобили. Заради катастрофата обаче движението по бул.“България“ към Дунав мост бе затруднено.rusemedia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии