четвъртък, 3 декември 2020 г.

Една много груба сметка за ваксините ще направя!

Какво ни очаква ако не се ваксинираме срещу Ковид-19  

Една много груба сметка за ваксините ще направя.

Ако човек не се ваксинира, рано или късно ще изкара ковид, така както всеки рано или късно е хващал грип. Ако се заразите с ковид, има няколко варианта: да го изкарате незабележимо или леко, да го изкарате тежко, да умрете, да го изкарате леко или незабележимо, но да се окаже, че имате увредени органи, да го изкарате тежко и да имате увредени органи.

Значи грубо казано, вероятността да ви се размине е само 20%, а да умрете, да страдате много и да се страхувате или да се увредите за някакъв период от време е 80%. При ваксината вероятността всичко да е наред е над 92%, но да бъдем фаталисти и да преувеличим, че има риск да не ви подейства или да предизвика нежелана реакция от 8%. Тоест вие избирате дали да действате, поемайки 8% риск (състоящ се основно в това ваксината да не подейства) или поемайки 80% риск (състоящ се в това да умрете или да се окажете със сърдечен, белодробен или друг някакъв проблем).

За онези, които смятат, че ще им променят ДНК-то, мога само да кажа, жалко. Няма да ви го променят, а явно имате спешна нужда от това.

dunavmost.com

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии