четвъртък, 7 януари 2021 г.

Мъж от Сливо поле е част от престъпно трио, извършвало кражби на гуми

При претърсвания в Русе са намерени и иззети множество вещи, имащи отношение към престъпната им дейност

Престъпно трио, извършвало кражби на гуми от леки автомобили бе задържано, след двумесечна съвместна работа на служители от две областни дирекции

Набезите им започнали на територията на В. Търново и Г. Оряховица в средата на ноември миналата година. В рамките на месец в областната дирекция са постъпили 4 сигнала за извършени кражби на гуми, с джантите на три леки и един товарен автомобил и един сигнал за опит за кражба. От проведени съвместни действия от служители на РУ – В. Търново, Г. Оряховица, Павликени и сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР – Русе е установено, че извършители са двама мъже на 19 и 59 години от Павликени и 39-годишен от Сливо поле. Двамата по-възрастни са известни на полицията и осъждани. При извършени претърсвания на адреси в Павликени и Русе са намерени и иззети множество вещи, имащи отношение към престъпната им дейност, съобщиха от ОД на МВР - В. Търново.

След доклад на материалите по случая в прокуратурата, тримата са привлечени, като обвиняеми. Задържани са за 72 часа. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети. Работата по доказване на престъпната им дейност продължава.

dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии