сряда, 10 февруари 2021 г.

Хванаха 42-годишен мъж с незаконно оръжие в Глоджево

Специализирана операция по линия на битовата престъпност на територията на град Глоджево

При провеждана спецоперация служители на РУ – Ветово са установили незаконно притежавано оръжие

Това е станало при реализирани вчера полицейски действия, в хода на специализирана операция по линия на битовата престъпност на територията на гр. Глоджево.

При проверка на адрес, обитаван от 42-годишен мъж, полицаите са констатирали, че той държи там огнестрелно нарезно оръжие, без да има за това надлежно разрешение.

Оръжието е предадено на служителите от РУ – Ветово. По случая е започнала работа, като е образувана проверка за извършено престъпление по чл.339, ал.1 от НК.

При същата операция, в която освен служителите на РУ – Ветово са взели участие и представители на РДГ - Русе, са били установени и 6 случая на незаконно съхранявана дървесина в имоти в гр. Глоджево. На различни адреси в града, при направените проверки, са открити различни количества пространствена дървесина от видовете - цер, габър и благун, общо около 9-10 кубика, за която стопаните не са могли да покажат необходимите документи.

За констатираното от екипите са започнати преписки по описа на РУ - Ветово, с оглед изясняване на престъпления по чл. 235, ал.2 от НК.

dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии