понеделник, 19 юли 2021 г.

Община Кубрат купи мотофрези на всички кметства

Със собствен финансов ресурс Община Кубрат осигури специализирани мотофрези с ремаркета за всички населени места в общината – съобщават от пресцентъра на местната управа. 


Днес кметът Алкин Неби лично връчи работните средства на кметовете по населените места. Това съобщават от Общинската информационна служба в Кубрат.

На събитието в общинския център присъстваха председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, зам.-кметът Мирослав Йорданов, представители от Общинската администрация и кметове на кметства.

Малко преди предаването на работните машини кметът Неби представи техническите характеристики на чисто новите придобивки за общината от модел „Bellini“. Фрезите са трискоростни с фар за нощно осветление и снабдени с роторни косачки с два диска, а размерът на всяко ремарке е 290х130х100 см. Двигателят на машината е бензинов, четиритактов и с мощност от 7.0 к.с. Двигателят до скоростите е с двоен ремък, от скоростите до диференциала – с верига.

„Изключително сме благодарни на кмета Алкин Неби и Община Кубрат за проявеното разбиране и за тази толкова ценна помощ и придобивка, защото наистина много от проблемите по селата, свързани с косене и почистване на тревни площи ще бъдат решени”, коментираха кметовете на селата в община Кубрат.

„Тази инвестиция е за хората и се надяваме, че ще върши чудесна работа на кметовете и работниците. Винаги сме мислели за жителите на общината и винаги сме заставали до тях“, коментираха от ръководството на Община Кубрат.





razgrad24-7.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии