събота, 14 август 2021 г.

Автомонтьор пострада при пожар в Разград, в Севар огнеборци гасиха повече от 5 часа голям пожар

Снимка: Сезгюл Хюсеинова, Фейсбук 

Два големи пожара са гасили вчера огнеборци от Разградско. Единият е нанесъл сериозни материални щети, а при другият е пострадал човек – съобщи за Разград24/7 директорът на РД ПБЗН Емилиян Станев.

39-тодишен автомонтьор е пострадалият при огнен инцидент в Разград. Пожарът е станал в 10,50 ч. в автосервиз на ул. „Черна“ в Западна промишлена зона.

По време на ремонт на „Ауди 80“ поради техническа неизправност в газовата уредба автомобилът се запалва. Изгорели са гумени съединения и част от елинсталацията. Вследствие на инцидента автомонтьорът, извършвал ремонта, е с обгаряния, той обаче е отказал да бъде приет в болницата.

По-рано вчера – в 8,15 ч. в кубратското село Севар е възникнал друг пожар. Причината за него не е изяснена и се разследва от полицията. Щетите обаче са сериозни, а гасенето е продължило повече от 5 часа – до 13,35 ч., в него са участвали и двете пожарни коли на кубратските огнеборци. Изгорял е покривът – 140 кв.м., сгради с обща площ 120 кв.м., автомобил, черна и бяла техника, 12 броя мебели, както и 500 броя гуми. Огнеборците са спасили 7 броя домашни животни, както и 2 сгради в съседство, както и голямо количество бали. Пострадали хора при този пожар няма. Според местни хора и този пожар е започнал от техническа неизправност на автомобил.

razgrad24-7.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии