вторник, 28 септември 2021 г.

Селскостопански постройки и покрив на къща горяха в Мартен

Причината за пожара е било небрежното боравене с открит огън

Три пожара и обезопасяване на опасни вещества са сигналите, които са отработили дежурните екипи на дирекцията през изтеклото денонощие.

От 12:08 до 13:35 часа служители от Втора РСПБЗН – Русе с два автомобила са пратени на сигнал за запалена барака в гр. Мартен, на ул. Страхил Войвода. При пристигане на място огнеборците са заварили да горят две селскостопански постройки, долепени до къща и част от покрива на съседна сграда в друг имот, както и около 300 кв.м. сухи треви и храсти. При инцидента не са пострадали хора, но са нанесени материални щети. Причината за пожара е било небрежното боравене с открит огън.

За времето от 13:25 о 14:35 часа екип на РСПБЗН – Сливо поле с един автомобил е реагирал на сигнал за запалени сухи треви в с. Борисово. Произшествието е ликвидирано без щети.

Още две сигнала са отработили пожарникарите – служителите на ССОД към РДПБЗН са посетили адрес на ул. Шести септември, заради счупен живачен термометър в 18:54 часа, а от 23:42 до 00:10 часа екип на Втора РСПБЗН е гасил запалени отпадъци в метален контейнер на ул. Димчо Дебелянов в Русе.dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии