сряда, 10 ноември 2021 г.

Надрусан шофьор в Сливо поле крие дрога в сенниците на колата

Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване

В РУ – Сливо поле изясняват притежание на наркотици от млад мъж, който е бил установен и да управлява МПС с положителна проба за канабис

При проверка на автомобил, на 8 ноември малко преди 19 часа, на ул. "Пазарна" в гр. Сливо поле, екип на полицията установява в сенници на превозно средство плик със суха тревна маса. Колата с марка „Ситроен“ била управлявана от мъж на 25-години, който е заявил, че предполага за съдържанието на плика, че е марихуана и доброволно го е предал на служителите на реда. Случаят е документиран в РУ – Сиво поле, като е образувана преписка, с оглед наличието на данни за престъпление по чл.354а, ал.3 от НК.

В хода на проверките униформените са тествали мъжа за употреба на алкохол и наркотични вещества, като дрегерът е показал отрицателен резултата за алкохол, но за наркотици техническото средство е реагирало положително за канабис.

Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване. За констатираното е образувано досъдебно производство, с оглед изясняване на данни за престъпление по чл.343б,ал.3 от НК.

dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии