сряда, 29 март 2023 г.

Силният вятър събори мазилка от блок върху кола в Кубрат

Силен вятър с пориви над 90 км/ч  е откъртил солидно парче фасада от жилищен блок върху автомобил в град Кубрат. Инцидентът станал в района на улица „Никола Вапцаров“ окола блок „Ком“, а щетите били установени от контролните органи, съобщи Kubrat News.

>

При силен порив няколко квадрата мазилка е нанесла солидни щети на спряната в района кола, която е със счупено челно стъкло, счупено предно дясно огледало, както и с огъната покривна конструкция.

За инцидента разказа и собственикът на возилото, съобщиха от Общината. Ощетеният кубратчани заяви, че не търси пряка отговорност от когото и да е било, но, че ще търси мирно разрешение на казуса с живеещите в жилищната сграда.

Собственикът на автомобила призова хората да стопанисват отговорно сградите, в които живеят и не защото е потърпевш в този случай, а защото могат да пострадат минувачи, че и деца, които се случва да играят редовно около блока.

Жители в района споделиха, че това не е първият случай в града и че трябва да бъдат предприети адекватни мерки, тъй като компрометираната фасада не е от сега.





radian.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии