петък, 24 ноември 2023 г.

Екшън в Русе: Полицията залови избягал затворник, който се е самонаранил

Той е успял да избяга от Затворническото общежитие от открит тип във Велико Търново

Полицията в Русе залови избягал затворник, съобщиха от ОД на МВР.
На 23 ноември е получена информация от ОД на МВР-Велико Търново, че 21-годишен мъж е извършил бягство от Затворническото общежитие от открит тип във Велико Търново, където е изтърпявал ефективна присъда „лишаване от свобода“ за срок от една година.

Създадена е организация за установяване на местонахождението на затворника. Униформените са действали максимално бързо, тъй като е имало и данни, че той може да направи опит да се саморазправи със своята бивша приятелка, която е трябвало да празнува рождения си ден на частен адрес в града. 

Мъжът е забелязан в района на ул. "Стефан Стамболов", докато към него са приближавали момче и момиче, за което по-късно е станало ясно, че е бившата му приятелка.

Служителите на реда се насочили към тях и издали разпореждане към затворника, но той е побягнал в посока Сарайски мост, а те са го последвали и малко след това догонили.

Когато мъжът е разбрал, че няма да може да се измъкне, е спрял и за да ги принуди да преустановят преследването - извадил нож, с който започнал да се самонаранява по шията.



dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии