петък, 1 декември 2023 г.

Разградчанин с женски дрехи и оранжева шапка опитал да открадне обувки в Русе

Бързо производство е образувано срещу 22-годишен разградчанин, опитал да открадне чифт обувки от магазин в Русе – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Русе.

На 29 ноември около 09:40 часа в полицията е постъпил сигнал от магазин на бул. „Христо Ботев“ в Русе, че служителите в търговския обект са установили мъж опитал да открадне чифт мъжки зимни обувки. На място е изпратен екип на полицията за изясняване на случая.

В магазина са обяснили на униформените, че техен служител се бил усъмнил във влязъл в търговския обект млад мъж, на около 20-24 години, облечен в дамски дрехи и с поставена оранжева шапка. По тази причина са го спрели при касова зона, където от найлоновата чанта, която носел със себе си той извадил един чифт мъжки обувки в кафяв цвят с премахнато защитно устройство – “таг” за алармена система.

Мъжът е бил своевременно задържан до пристигането на екип на охранителната фирма, отговаряща за обекта и съответно и екипа на полицията. Установена е самоличността на мъжа – на 22 г. от гр. Разград, известен на правораздавателните институции.

Случаят е документиран в Първо РУ като е образувано бързо производство срещу 22-годишния, за престъпление по чл. 194, ал. 1, вр. чл. 18, ал. 1 Наказателния кодекс.





razgrad24-7.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии