четвъртък, 7 юли 2011 г.

Марихуаната в Острово била на човек на Доган

марихуана
Спец названието на акцията беше благозвучно, както обикновено – “Производителят”. Спецчастите спипаха 56-годишният Керим Караали от разградското село Острово да отглежда марихуана в своята оранжерия. Оказа се, че заподозреният е човек от “елита” на ДПС.
Караали – по-известен като един от бившите съветници на Ахмед Доган – сега успя да придобие и лична известност, макар и с горчив привкус. Керим дълго време заемаше ключовият пост във водещата етническа партия в България, преди да бъде заменен от самоубилия се в последствие Ахмед Емин.

Служителите на реда иззеха цели 800 саксии от лекия наркотик. Това дава сериозно основание за обвинение в разпространяване и търговия с наркотични средства. Притежаването и използването на подобни опияти е абсолютно забранено от законодателството в България.

Това се оказа сериозен удар върху рейтинга на партия ДПС и особено върху нейния лидер. Публиката е шокирана и едновременно с това развеселена от мисълта, че такива хора са избирани за съветници. Може би е бил вещ в съветите дали марихуаната върви с уиски или с водката?

Въпреки цялата показност и големият шум, който се вдига, тази акция е трудно да се различи от обичайните действия на МВР в последните години. Електоратът смята, че е възможно това да е част от акция на Касим Дал, за подронване авторитета на Ахмед Доган, тъй като се бори за лидерското място в ДПС.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии