петък, 3 май 2013 г.

Трима от пострадалите при тежката катастрофа в Разградско са транспортирани във ВМА



Във Военно-медицинска академия в София са транспортирани трима от пострадалите при вчерашната тежка катастрофа на кръстовището на пътищата Разград - Исперих и Русе - Варна. Това съобщи Агенция „Фокус”, като се позовава на информация от пресцентъра на ВМА.

Единият от пострадалите е с черепно-мозъчна травма, другият е с гръдна травма и третият е се леко комоцио. Тримата са без опасност за живота, но имат нужда от наблюдение и допълнителни изследвания. Тримата са докарани с хеликоптер в столицата.
ТОП НОВИНИ припомня, че тежката катастрофа стана малко преди 14 часа вчера. Водачът на лек автомобил „Хюндай” – М.С., на 24 години от Турция, пътувайки от Разград за Исперих, не спрял на знак „Стоп”, след което навлизайки на главния път Русе – Варна, отнел предимството на движещия се в посока Варна лек автомобил „БМВ” с румънска регистрация. При удара са пострадали водачът на Хюндая - М.С., който получил вътрешни увреждания. С черепно-мозъчна травма е единият от пътниците в японското возило - 24-годишният Ф.Ч. от Турция. С по-леки наранявания е 28-годишният Х.Т. от кърджалийското село Рогач. Първоначално тримата пострадали бяха откарани в ОАИЛ на Разградската болница в тежко състояние, с опасност за живота. Румънските граждани, пътуващи в БМВ-то – мъж, жена и двете им деца са леко пострадали, като и на двамата водачи са взети проби за наличие на алкохол в кръвта.

topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии