петък, 11 май 2012 г.

Мъж от Беловец блудства с ученички


Беловец-Кубратско
Обвиняват мъж от Беловец в развратени постъпки с непълнолетни момичета.

Полицията в Кубрат разследва наемател на училищен павилион за закуски заради блудствени действия с 10 ученички от първи до пети клас.

Жалбата срещу 53-годишния Сабри Бекир от Беловец е постъпила на 10 май. Подала я 54-годишна жена от селото, баба на пострадало 11-годишно момиче, което учи в ОУ”Васил Левски”, където мъжът от години продава закуски.
Детето разказало на роднините си как на 9 май, когато отишло до будката да си купи вафла, продавачът го опипвал по слабините и гърдите.

В хода на проверката са установени още 9 случая на извършени блудствени действия от страна на мъжа в периода от 2009 година до момента – уточняват от полицията в Разград. Сабри Бекир е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава, като към момента се извършват неотложни оперативно-издирвателни действия, децата са разпитани в присъствието на психолог. Преписката ще бъде докладвана в Районна прокуратура – Кубрат за вземане на отношение, възможно е да се разследва и от Окръжна прокуратура.

Според кмета на селото Нурджихан Юзеирова арестуваният е известен в селото като тих, скромен и уравновесен човек, отдавна се занимава с частен бизнес, има съпруга и две дъщери, досега подобни сигнали срещу него не са постъпвали.

dariknews.bg

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии