четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Майка удави бебето си в тоалетна


Родилка удави бебето си в тоалетна.
Родилка от Китанчево удави бебето си в тоалетна.

29-годишна жена се разследва от харманлийските полицаи заради смъртта на бебето й. Жената е от исперихското село Китанчево. В Харманли е живеела на квартира на ул. „Г.Жечев". Преди два дни хазяинът на жената е подал сигнал в полицията, че бременната е родила в тоалетната на жилището.
Пристигналата група установява, че бебето е мъртво. Родилката е настанена в АГО-МБАЛ-Харманли без опасност за живота, а на новороденото бебе е била назначена аутопсия. Резултатите от нея вече са ясни и показват, че бебето се е родило живо и износено, живяло е минимум 2 часа и е починало от удавяне. Пред полицейските служители обаче родилката твърди, че след раждането бебето е живяло минути и е спряло да диша. Тя го завила в чувал и го оставила на плот в банята. Тогава е открита от хазяите си, които подават сигнал в полицията.

Работата по случая продължава, съобщават от полицията, но според източници най-вероятно ще се окаже, че жената е удавила бебето си в тоалетната.

Кметът на Китанчево Фикрет Атаула каза, че не се сеща за жената, предполага, че отдавна е напуснала селото, в населеното място нямало и коментари по случая.

dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии