петък, 21 декември 2018 г.

Дядо Коледа пристигна с файтон в Китанчево

Дядо Коледа пристигна с файтон в Китанчево, а сред посрещачите бе и Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен - съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.
Това стана по средата на тържеството на най-малките възпитаници на ДГ“Щастливо детство“ в исперихското село. Г-н Хюсмен бе сред гостите на празника на децата от първа и втора група в градината.

Пред него и пред родителите си малчуганите представиха научените от тях с помощта на учителките в детската градина коледни песнички и стихчета, а след това за чудесното си представяне и за това, че са били послушни през годината получиха и подаръци от добрия старец.

На децата г-н Хюсмен пожела най-вече да са здрави, да получават желаните от тях подаръци и да сбъдват мечтите си. Към родителите и педагозите той се обърна с апел да полагат усилия децата да овладяват добре официалния български език, тъй като това е важно за тяхното житейско развитие и дава по-добри възможности за бъдещето им.
Областният управител приветства инициативата на Общинската администрация и Общинския съвет в Исперих за премахване на таксите за детски градини. Това увеличи посещаемостта в детските градини – потвърди и директорът на ДГ“Щастливо детство“-Китанчево Айджан Дахил. В детското заведение вече учат 36 деца.
За заниманията на възпитаниците на детската градина г-р Хюсмен подари четири федербала и една футболна топка, а за участниците в тържеството дари лични средства за закупуване на лакомства за почерпка.



dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии