събота, 30 ноември 2019 г.

Тежка катастрофа в Червена вода

Тежка катастрофа с джип е станала в село Червена вода, Русенско.

Мощният автомобил се е ударил в дърво, като е потрошил и част от каменната ограда пред кметството. По чудо водачът се е разминал само с охлузвания, информира Русе Медиа.

Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ. Джипът „Сузуки“ е идвал от посока Русе и е пътувал към Ветово, откъдето е 46-годишният водач.

По неясни причини той е излязъл от пътя, съборил е пътен знак, след което се е забил в дърво. При удара се е завъртял и със задната си част е разбил каменната ограда пред кметството, а парчетата са се разхвърчали в градинката. Водачът е излязъл през страничния прозорец, тъй като вратата се е заклещила.

Според приятели на шофьора той не е пил, а се е прибирал от работа и най-вероятно е задрямал за секунди. Местните хора обаче се съмняват, че това е единствената причина. Казват, че по главната улица се кара винаги бързо, макар ограничението на скоростта в този участък да е 40 км в час.

„Скоростта сигурно е била над 100 км в час. Така като гледам, няма един сантиметър спирачен път, тук направо е натискано газта, колкото може. Никой не спазва ограничението, изпреварват опасно“, казва жителят на Червена вода Милко Даскалов.

В първия работен ден оградата ще бъде поправена, казаха от кметството.





dunavmost.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии