събота, 3 юли 2021 г.

Моторист се удари в автобус, засечен от румънец на Русе-Разград/ВИДЕО/


Моторист катастрофира днес по обед на пътя Русе-Разград в района на ДЗС. Причината е засичане от румънски автомобил. Заради инцидента движението в двете посоки в бе затруднено.

62-годишният моторист е отивал на рокерския събор, организиран в местността Стълпище край село Мечка.

Той е бил част от група мотористи от Варна. От ДЗС в посока Русе се е движил автобус на градския транспорт по 33-а линия, с четирима пътници в него и кондукторка. На разрешен участък мотористът е предприел изпреварване на автобуса, разказа водачът му. В този момент румънски джип „Мерцедес“, в който е имало и малко дете, е решил да изпревари и двете превозни средства. Шофьорът на автобуса коментира, че действията на румънския водач, изпреварващ отляво, са сепнали моториста. Той е загубил управление и се е блъснал в автобуса, при което е паднал на платното.

На място са извикани екипи на полицията и „Спешна помощ“. 62-годишният мъж е бил откаран в болница с комоцио и множество охлузвания. Пътниците в автобуса не са пострадали, но са се стреснали от инцидента.

Мотористи от Варна коментираха, че техният събрат е бил известен с прословуто бавно каране – 70-80 км/ч, но за съжаление колкото и бавно да караш, късметът понякога изневерява.

Заради затрудненото движение се образуваха колони от автомобили и в двете посоки. На около 200 метра от мястото на инцидента се наложи да се извика пожарната заради катастрофа с три автомобила. Единият от тях се е движил в посока ДЗС, когато рязко е намалил заради колоната. „Фолксваген“ зад него прави същото, но в задната му част се врязва „Мазда“, управлявана от жена. Тъй като е имало съмнения за изтичане на газ от газовата уредба на маздата, са извикани пожарникарите да обезопасят колата. До идването на екипа огнеборци първият автомобил е обърнал и се е върнал обратно към Русе.





rusemedia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии