петък, 1 октомври 2021 г.

Ускоряват ремонта на пътя Кубрат-Русе

Довършителните строителни дейности по пътя Кубрат - Русе, които създават затруднения за движението, ще бъдат приключени възможно най-бързо, а трафикът – нормализиран, обяви областният управител на Разград Иван Борисов.Той се срещна в Кубрат с кмета на общината Алкин Неби, председателя на общинския съвет Хюсеин Юмеров, представители на фирмата изпълнител ДЗЗД "Кубрат" и на АПИ.

"Приоритетно ще бъде завършена асфалтовата настилка по околовръстния път, която създава най-много затруднения на гражданите и гостите на Кубрат", обясни Иван Борисов.

Очаква се до края на деня да приключи видеообследването на тръбите, поставени в канализацията на реновирания път. Въз основа на резултатите от проучването в началото на следващата седмица на среща между възложителя АПИ, проектанта "Трафик холдинг" ЕООД Аксаково и изпълнителя ДЗЗД "Кубрат" ще бъде взето решение по какъв начин да бъдат отстранени проблемите.

Проектът за основен ремонт на дългия близо 47 км участък е на обща стойност над 45 милиона лева. Основната част от средствата са отпуснати от ОП "Региони в растеж" и Европейския фонд за регионално развитие.



dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии