вторник, 22 ноември 2016 г.

Срещу четирима водачи без книжка са започнати бързи производства в Русенско

Срещу четирима водачи са започнати бързи производства за управление на МПС без книжка, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

На 20 ноември, около 23:20 часа, в с.Копривец, община Бяла, по ул. Възраждане служители на РУ-Бяла са спрели за проверка автомобил "Фолксваген Венто", управляван от С.Х. на 21 г. от с.Кацелово.

При извършена проверка полицаите са установили че водачът е неправоспособен. От извършена допълнителна справка се установява, че той има наказателно постановление по чл.150 от ЗДВП - от РУ-Две могили, влязло в сила миналия месец. Случаят е документиран и срещу С.Х. е образувано бързо производство.

Същият случай са имали и служители на РУ – Сливо поле. На 21 ноември патрул на РУ- Сливо поле спира на кръстовище, образувано от ул. Иван Шишман и ул. Баба Тонка в Сливо поле, лек автомобил марка "БМВ 316" с водач Д.А. на 35 г.от Сливо поле.

При полицейската проверка се установява, че водачът е неправоспособен. При направената справка става ясно, че не притежава СУМПС, за което му е съставен акт и по случая е започнато бързо производство.

Бързо производство е започнато и срещу П.Т. на 26 г. от Русе. На 20 ноември той е бил спрян за проверка от патрул на Второ РУ на ул. Димчо Дебелянов в Русе, при която се оказва, че не може да представи документ за правоспособност.

Случаят е предаден на Пътна полиция. При направената справка се е оказало, че неправоспособният има вече наказание за такова нарушение. Ден преди това патрул на Второ РУ е имал още един такъв случай.

На бул. Липник в Русе е бил спрян Д.С. на 26 г., водач на «Опел». При последвала проверка се е оказало, че той също е неправоспособен и вече е наказван за това. Срещу него също е заведено бързо производство в сектор Пътна полиция.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии