вторник, 23 май 2017 г.

Уникални ретро автомобили дефилираха в Кубрат

ретро парад
Във второто издание на ретро парада участваха 60 притежатели на атрактивни возила.

За втори път в Кубрат се проведе авто ретро парад на стари автомобили, джипове, трактори, камиони и мотоциклети. Атрактивното пролетно събитие бе организирано от община Кубрат и авто-мото ретро клуб “Хан Кубрат”, съобщиха от общинската администрация. Той премина под патронажа на кмета на общината Алкин Неби.

Дефилираха стари автомобили в Кубрат
Снимка: topnovini.bg
Гости бяха народния представител Десислава Атанасова и кмета на Разград д-р Валентин Василев. Присъстваха заместник-кметът Орхан Мехмед, председателят на общинския съвет Хюсеин Юмеров и други.

Тазгодишното издание на парада събра 60 притежатели на уникални ретро автомобили. Те направиха почетна обиколка из града на собствен ход. Този път погледите събра “Мерцедес - Бенц” от 1927 г., собственост на Валентин Василев от Русе. Той спечели и наградата на публиката. Много овации събра и Мирослав Стефанов от с. Шуменци с “Балкан- М2” от 1964 г., който освен купата за най-атрактивен мотоциклет, на сцената предложи пръстен и брак на своята приятелка Аделина Николова. Имаше още много купи и награди в различните категории. А за пръв път дрон от въздуха заснимаше всичко.

Музикална програма изнесоха малки изпълнители към читалището в града.



topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии