понеделник, 11 юли 2016 г.

Бързи производства срещу двама хванати зад волана без книжки

Бързо производство е започнато срещу неправоспособен водач установен от полицията да управлява МПС в Сливо поле, както и срещу жена, хваната да кара кола в Русе, отново без книжка.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР днес.

На 8 юли около 00.10 часа в с. Стамболово по ул. "България", дежурен наряд на РУ-Сливо поле спира за проверка лек автомобил "Фиат Пунто" с русенска регистрация, управляван от С.С. на 18 г. от гр. Сливо поле.
По време на проверката служителите на реда са установили, че водачът е неправоспособен да управлява МПС, а освен това извършва нарушението в едногодишен срок от наложено наказание по административен ред за същото деяние.

На младежа е съставен акт и по случая е образувано бързо производство срещу С.С.

Предходният ден, на 7 юли около 16:00 часа, служители на сектор Пътна полиция са изпратени в гр. Русе, на ул. "Ихтиман", за съдействие на екип служители от Полицейски участък - Средна кула. Там униформените са установили, че спряната за проверка водачка М.Ю. на 26 г. от с. Бъзън, управлява лек автомобил "Фолксваген" без да има издадено свидетелство за управление на МПС.

При извършената справка за жената е установено, че тя вече е наказвана по административен ред за такова деяние и има наказателно постановление за това, влязло в сила през април тази година. На водачката е съставен акт и по случая срещу нея е започнато бързо производство.


topnovini.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии