петък, 1 май 2015 г.

Четирима пострадаха при катастрофа в Исперихско, шофьорът – на 19 и без книжка

19-годишен младеж е с опасност за живота след тежка катастрофа в община Исперих, Разградска област – съобщават от ОДМВР-Разград.

Заедно с него в автомобила са пътували още трима души. Произшествието е станало около 23.30 часа на 30 април по пътя между селата Паисиево и Китанчево.
Четиримата се прибирали от излет в местност край Китанчево – разказа кметът на селото Фикрет Атаула. Ниязиф Лятиф, който няма шофьорска книжка, управлявал автомобила "Ауди А4". На ляв завой с наклон изгубил контрол над колата, излязъл от пътя и се преобърнал в скат, дълбок над 5 метра. Колата се завъртяла няколко пъти и спряла до близката рекичка. Водачът и 32-годишният Ашкън Ридван, возещ се на предната седалка, били в безсъзнание, от колата ги извадил един от пътниците на задната седалка, той се обадил на тел. 112 и на приятели, които също пристигнали да помагат. 20-годишните младежи с инициали Ю.С. и Ю.А. се отървали само с охлузни рани.

Шофьорът и пътникът от предната седалка са с тежки травми и опасност за живота в Интензивно отделение на разградската болница.

Нито един от хората в автомобила не е ползвал обезопасителен колан.dariknews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Неуместните и нецензурните коментари ще бъдат изтривани.

Последни публикации

Най-четени

Случайни статии